Iskustva korisnika: Zdravko I.

Slavonski Brod, Hrvatska

Moje stanje, odnosno pozicija u kojoj sam bio prije nekoliko godina, opisao bih kao nekontroliranu poziciju sa tjelesnom težinom od 106 do 108 kg., povišenim šečerom, povišenim kolesterolom, neurednom stolicom itd.

Pokušavajući nešto učiniti, pateći se pri tom raznim dijetama, preporukama, tjelesnim aktivnostima, kroz dvije godine bio sam na poziciji da mi je tjelesna masa bila 100 – 102 kg., povišena srednja vrijednost šećera HbA1c – 10.2, povišenim kolesterolom – 7.6 , a sve je vidljivo iz liječničkih nalaza iz travnja 2015 godine.

GetLine Formulom sam koristio dva puta u programu istraživanja djelovanja GetLine Formule (srpanj-kolovoz tri tjedna i studeni dva tjedna), pri tome sam živio istim životnim stilom, ne mijenjajući prehrambene navike, te imao slabu fizičku aktivnost.

Već nakon dva tjedna korištenja primijetio sam prve učinke GetLine Formule, kao što su redovnija stolica, nestajanje potrebe za večernjim prejedanjem. Ove dvije promjene su bile najznačajnije metaboličke promjene koje sam zamijetio.

Iako sam GetLine Formulu neredovito koristio, liječnički nalazi iz prosinca 2015 pokazuju značajnije promjene srednje vrijednosti šećera – HbA1c – pad sa 10,2 na 6,3 , te pad vrijednosti kolesterola sa 7.6 na 5,8. Također, tjelesna masa smanjla se za cca 10 kg, odnosno na 92 kg., a smanjio se i obim struka za 6 cm. U odnosu na nalaze od travnja 2015. godine gdje je PH vrijednost iz urina bila 5 dok je u prosincu ista PH vrijednost iznosila 7.

Sve gore navedeno mi govori da se nešto značajno dogodilo, a da pri tom nisam svjesno mijenjao životne navike, npr. nestanak potrebe za večernjim prejedanjem nastao je spontano. Jedina stvarna novost u dnevnim navikama, bila je kontinuirana upotreba GetLine Formule u periodima kada sam je koristio.

Moje opće stanje znatno se poboljšalo (redovna stolica, kvalitetnije spavanje, opće psiho-fizičko stanje), te sam postao svjestan promjena u organizmu, pogotovo nakon saznanja i više informacija o djelovanju GetLine Formule.

Zaključujem da mi je korištenje GetLine Formule stanje organizma znatno poboljšalo jer sam šečer, kao i kolesterol znatno smanjio, kao i kilažu koju održavam.

GetLine Formula je odličan pripravak, ugodnog okusa, jednostavnim korištenjem postao sam zdraviji, mršaviji, poletniji te stoga moja preporuka za korištenje.