Iskustva korisnika: Dražen M.

Osijek, Hrvatska

Jednu čašu GetLine Formule popio sam sasvim slučajno na sastanku kod Dr. Miroslava Trkovnika. Tada nisam bio upućen u djelovanje iste, ali se sjećam da sam primijetio da je napitak vrlo ugodan za piti. U sljedećih desetak dana postao sam svjestan bitnih poboljšanja koja su se počela događati u radu vlastitog metabolizma. Ta činjenica kao i naknadna spoznaja o djelovanju GetLine Formule razlog je zašto sam počeo koristit GetLine Formulu. Nakon punih šest mjeseci korištenja GetLine Formule na slici se može vidjeti moja fizička transformacija u kojoj sam izgubio 10-11 kg tjelesne mase. Na taj način nalazim se na razini tjelesne mase koju sam imao sa 23 godine iako sam nedavno napunio 46 godina.

Iz osobnog iskustva i na temelju stjecanja novih spoznaja rekao bih da mi kao ljudi nemamo loših ''navika'' nego da se samo ponašamo u skladu s inputima koje dobivamo od našeg mozga. Jednostavno, kada su ti inputi ''krivi'' mi se ''krivo'' ponašamo i obrnuto. To zaključujem na temelju osobnog dnevnog funkcioniranja u kojem nisam postavio niti jedno novo ograničenje, odnosno nisam ništa mijenjao u periodu od kada koristim GetLine Formulu, N I Š T A!

Koristeći GetLine Formulu pretpostavljam da sam postepeno ublažio, a možda čak i riješio vlastiti problem disbioze crijevne flore što je rezultiralo vidljivim pozitivnim promjenama. Promjena razine tjelesne mase samo je posljedica promjena koje su se postepeno događale u mom organizmu. Pod tim mislim na činjenicu da se metabolizam bitno poboljšao i da je sada na razini koju sam ranije želio, ali nisam imao. Također, nestala je potreba za ranije redovitim kasnijim noćnim obrokom. Jednostavno za njim više nemam potrebu. Poboljšala se i kvaliteta spavanja pa se sada budim značajno odmorniji nego ranije. Vezano za spavanje, primijetio sam da mi je za odmor sada potrebno manje sati spavanja. Nadalje, jedan od mojih većih ranijih problema bio je nepostojanje informacije kada više nisam gladan. Jednostavno sada imam takvu informaciju i kada se ona javi u principu prestanem jesti. Identično je i s tekućinom. Mislim da sam na temelju tih promijena značajno smanjio unos hrane i tekućine u organizam. Istovremeno se odmornije osjećam i imam više snage pa zaključujem da sam ranije dnevno unosio veće količine hrane i tekućine, a da je rezultat toga bio moje ukupno lošije funkcioniranje.

Zaključujem da mi je s korištenjem GetLine Formule osim regulacije tjelesne mase, što je još važnije, značajno podignuta opća razina psiho-fizičkog funkcioniranja. Nisam to očekivao, čak ni mislio da je moguće, ali mogu reći da sam vrlo sretan što sam korištenjem GetLine Formule vlastitu kvalitetu života podigao na vrlo visoku razinu.